CAT
CAS
 » Campanya de promoció de la salut: Banc de Sang i Teixits | COEC

Campanya de promoció de la salut: Banc de Sang i Teixits | COEC

El BST i el COEC endeguen una campanya de donació de sang i de promoció de la salut bucodental que tindrà lloc del 4 al 24 de setembre

 

El Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) i el Banc de Sang i Teixits (BST) han signat un conveni de col·laboració per promoure les donacions en l’àmbit dels professionals de l’odontologia i, alhora, informar sobre salut bucodental als donants de sang. En el marc d’aquest conveni, es realitzarà conjuntament una campanya de donació de sang i de promoció de la salut bucodental.

Aquesta campanya tindrà lloc del 4 a 24 de setembre de 2017 arreu de Catalunya. Durant aquestes dates, cada persona que vagi a donar sang rebrà un kit d’higiene bucodental del COEC composat per dentifrici, un raspall de dents amb el lema “Ves al dentista un cop l’any” i un fulletó amb consells de salut sobre la donació de sang desprès d’anar al dentista. Aquesta acció s’emmarca dins de la campanya de comunicació #Vesaldentista que el COEC ha posat en marxa aquest mes de juliol, i que compta amb la imatge i la música de Manu Guix, Paula Alòs, Elisenda Camps i Ada Parellada.

Kit higiene bucodental COEC

Les ciutats que acolliran maratons de donació durant el mes de setembre són:

Calella: 8 de setembre
Berga: 14 de setembre
Tarragona: 16 de setembre
La Seu d’Urgell: 23 de setembre
Corbera: 23 de setembre
Igualada: 30 de setembre

A més a més d’en aquestes poblacions, la distribució dels kits d’higiene bucodental també es realitzarà als 14 hospitals amb Banc de Sang de Catalunya, i a les unitats mòbils que estaran en campanya al llarg del territori.

Per a més informació d’on donar i requisits per donar sang, podeu consultar el web del BST: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/

 

Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Urgències dentals
Agost 2019
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO