CAT
CAS
 » Curs SEPA-ESADE-COEC, gestió empresarial de la Clínica Dental

Curs SEPA-ESADE-COEC, gestió empresarial de la Clínica Dental

curso-esade


Presentació Curs COEC-SEPA-ESADE Gestió Empresarial de la Clínica Dental
Dia: 30/09/2015 – Horari: 20.00-22.30h (És gratuït)

D. Andrés Raya Donet, que té el càrrec a Esade de Director Acadèmic Programa – Partners Custom Programs Àrea, donarà dues hores de la sessió magistral, després de les quals Sra. Rosalía Larrey, que és Professora associada del Departament de Màrqueting d’ESADE i membre del claustre acadèmic i respecte al curs porta la coordinació acadèmica, presentarà al curs en la següent mitja hora. La xerrada porta el següent títol: Com crear i sostenir equips d’alt rendiment

En un món tan complex com l’actual, amb l’accés uniforme a inversions en tecnologia, màrqueting, etc. són les persones les que finalment distingeixen unes clíniques d’altres.

A la sessió repassarem quines són les claus de la gestió de persones, la motivació i el compromís, així com algunes idees per crear i sostenir equips d’alt rendiment. Serà profundament pràctica i centrada en les experiències, junts repassarem les fases de la creació d’equips d’alt rendiment i el paper que ha d’assumir el líder en cadascuna d’elles. També a identificar a partir de situacions concretes quina és la qüestió que hi ha a l’interior de l’equip i quines les possibles solucions.


Aquest curs dissenyat totalment a mida, sorgeix com a resposta a les necessitats dels professionals de l’Odontologia d’incorporar al seu dia a dia, les claus d’una òptima gestió empresarial, com a garantia per a una millor qualitat assistencial i un millor desenvolupament professional.


+ Informació sobre el curs
Inscripció


Contacte:
Eva Castro
Tlf: 91 314 27 15
evacastro@sepa.es

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques i Material Odontològic: Compra, venda, lloguer i traspàs
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO