CAT
CAS
 » CONGRÉS DENTAL INTERNACIONAL DE LA FDI 2017

CONGRÉS DENTAL INTERNACIONAL DE LA FDI 2017

fdi-imagen

Del 29 d’agost a l’1 de setembre de 2017 tindrà lloc al recinte firal d’IFEMA (Madrid) la 105 edició del Congrés Dental més important del món, el World Dental Congress de la Federación Dental Internacional (FDI).

En aquest esdeveniment multidisciplinar es donaran cita els més destacats ponents nacionals i internacionals de les principals disciplines odontològiques, constituint un programa científic de qualitat inigualable. A més a més, s’habilitaran 5.000 metres quadrats d’exposició comercial amb la presència de les principals marques del sector dental, convertint Madrid en la capital mundial de l’Odontologia.

Es tracta, per tant, d’una oportunitat única i irrepetible per a què els dentistes puguin actualitzar i ampliar els seus coneixements, compartir experiències i establir contactes professionals de tot tipus entre els més de 10.000 assistents procedents de 120 països que, segons les previsions, es donaran cita en aquest esdeveniment, el més rellevant de la dècada a Espanya en el sector dental.

INSCRIPCIONS I TARIFES

Els dentistes espanyols gaudiran fins el 20/08/2017 d’una quota especial reduïda inscrivint-se a través de la pàgina web oficial del Congrés: http://www.world-dental-congress.com/index.php/es/inscripcion-y-hoteles/tarifas-y-categorias-de-inscripcion

230617

PONENTS

Consulta aquí tots els ponents confirmats: http://www.world-dental-congress.com/index.php/es/programa/ponentes

SORTEIG INSCRIPCIONS FDI – TERMINI FINS EL 19 DE JUNY!

El COEC sorteja 5 inscripcions entre els seus col·legiats per assistir al World Dental Congress de la Federación Dental Internacional (FDI)

PARTICIPAR EN EL SORTEIG 

GUANYADORS SORTEIG FDI

Ja tenim els noms dels cinc guanyadors de les inscripcions al congrés més important de la dècada! Consulta aquí si ets un dels afortunats:

GUANYADORS 2º I ÚLTIM SORTEIG FDI

Ja tenim els noms dels cinc guanyadors de les darreres inscripcions al congrés més important de la dècada! Consulta aquí si ets un dels afortunats

Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Urgències dentals
Agost 2019
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO