CAT
CAS
 » LIPDUB: Ves al dentista un cop l’any I COMPARTEIX EL TEU VÍDEO » Bases del concurs

LIPDUB: Ves al dentista un cop l’any I COMPARTEIX EL TEU VÍDEO

Bases del concurs

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (d’ara endavant COEC)  organitza  un Concurs consistent en crear un vídeo musical (lipdub) en el qual es reprodueixi la cançó que el COEC ha llançat en la seva campanya “Ves al dentista un cop l’any”. El concurs està dirigit a grups de joves de tots els centres educatius de Catalunya que estiguin cursant Quart d’ESO o Segon de Batxillerat, i es regirà per les presents bases. La participació dels alumnes a l’esmentat concurs és completament gratuïta.

Aquest concurs té com a finalitat donar a conèixer la importància de la prevenció en la salut bucodental, la rellevància de tenir uns bons hàbits d’higiene dental, la necessitat de mantenir les revisions dentals periòdiques per a la bona salut de la població de qualsevol edat i posar en coneixement dels ciutadans el destacat rol dels dentistes com a personal de referència per a la salut oral i dental de la població.

Aquest concurs es donarà a conèixer principalment a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) i a la web www.coec.cat.

També es donarà a conèixer l’existència d’aquest concurs contactant directament a través de mailing amb totes les escoles on es cursi Quart d’ESO i/o Segon de Batxillerat publicades a ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/directoris-centres/ i actualitzat amb data 19-06-2017.

PDF amb les bases del concurs LIPDUBShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO