CAT
CAS
 » Clínica Odontològica Solidària » Notícies Clínica Odontològica Solidària

Notícies Clínica Odontològica Solidària

Benvolguts/des Col·legiats/des

Des de la Comissió Social del COEC ens plau comunicar-vos un parell de notícies que ens fan molta il·lusió i que esperem que vosaltres també us en sentiu part.

Com recordareu , per Santa Apol·lònia, vàrem donar a conèixer la posada en marxa de la fase final de la Clínica Odontològica Social del COEC. Aquesta clínica està dirigida únicament a les persones que es troben en risc d’exclusió social en la nostra societat i que no tenen possibilitat d’accés a tractaments d’odontologia per altres vies.

Juntament amb la Creu Roja de Catalunya i amb el patrocini de Henry Schein, aquest projecte finalment veurà el seu inici d’activitat el proper dimarts 24 de maig a les 9 hores.

Durant aquests propers mesos i fins les vacances d’estiu, iniciarem un període pilot on ja comptarem amb la participació de voluntaris tant en l’àmbit de l’odontologia com higienistes i personal auxiliar per a que anem agafant rodatge en el seu funcionament.

Inicialment estarà oberta els dimarts matí de 9 a 14 hores.

Ens agradaria que qualsevol col·legiada o col·legiat que vulgui formar part d’aquest projecte com a voluntari es posi en contacte amb nosaltres al nostre correu social@coec.cat adjuntant un CV i la seva disponibilitat horària o si pot venir setmanalment o quinzenalment, i quina podria ser la data de la seva incorporació.

La segona notícia és la posada en marxa des del COEC, juntament amb la ONGD “amb les teves mans”, d’una acció d’emergència d’inici immediat als campaments de refugiats sirians d’Idomeni a Grècia.

De tots és coneguda la situació lamentable en la que es troben aquests milers i milers de persones que per diversos motius fugen del seu país. Ens ha arribat la petició de posar en marxa aquesta acció puntual per atendre les emergències odontològiques que hi ha en aquests campaments amb una clínica mòbil que aportaria l’ONGD “amb les teves mans”. En els campaments, actualment, és pràcticament inexistent l’atenció odontològica de nens i adults. En molts casos porten més de 5 anys sense cap possibilitat d’atenció en el seu país ni ara mateix.

Per part de la Comissió Social del COEC ens hem posat en marxa per aconseguir el material mínim per abastir aquesta clínica mòbil amb el mínim necessari i oferir a les nostres col·legiades i col·legiats la possibilitat de participar-hi com a voluntaris.

La durada ideal seria a partir de 2 setmanes amb l’objectiu de ser el màxim efectius.

Qualsevol que vulgui més informació sobre el projecte, possibilitats de col·laboració o directament participar-hi que ens enviï un correu a social@coec.cat amb el vostre CV i la vostra disponibilitat de temps.

L’inici d’activitat ens agradaria que fos imminent i intentarem que sigui a principis de juny.

Moltes gràcies,
Ventura Menardia i Pejuan
Responsable Comissió Social COEC

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO