CAT
CAS
 » Campanya de promoció de la salut oral a l’embaràs

Campanya de promoció de la salut oral a l’embaràs

Benvolgut/da company/a,

El motiu d’aquest escrit és demanar-te la participació a la campanya “Salud oral y embarazo”, organitzada per la Organización Colegial de Dentistas de España i la Fundación Dental Española. Es tracta d’una campanya de promoció de la salut oral a l’embaràs que es durà a terme a tot el territori espanyol durant els mesos de juny i juliol. Pots trobar més informació al web www.saludoralyembarazo.es.

Una part fonamental de la campanya consisteix en la realització de revisions bucodentals gratuïtes a dones embarassades. A Catalunya, aquestes revisions seran realitzades per odontòlegs voluntaris a la clínica de la seu del COEC (Travessera de Gràcia 93-95, Barcelona). Si vols formar part d’aquest grup d’odontòlegs voluntaris has de seguir els passos següents:

  1. Emplenar el formulari adjunt a aquest correu electrònic, especificant la teva disponibilitat horària. La dedicació que et demanem serà d’entre 2 i 4 mitges jornades (probablement tardes).
  2. Realitzar el breu curs online que trobaràs al web www.saludoralyembarazo.es. Per registrar-se al curs és necessària la clau RIDO. Si no la tens, pots sol·licitar-la a la pàgina web del COEC http://www.coec.cat/registrerido.php.
  3. Contactarem amb tu per correu electrònic per comunicar-te quins dies hauràs d’acudir a la seu del COEC per realitzar les revisions bucodentals. Els dies assignats hauràs de portar una bata o pijama blanc, i ulleres de protecció.
  4. Realitzar les revisions, emplenar les fitxes clíniques de cada pacient i fer un qüestionari de satisfacció quan acabis la teva participació.

Tots els odontòlegs que participin a la campanya rebran un diploma acreditatiu. També rebran un segon diploma que acrediti la realització del curs online.

Entre tots podem aconseguir que aquesta campanya aconsegueixi el seu objectiu de conscienciar a la població de la importància de la salut bucodental de les dones embarassades i els nadons.

Tot agraint per endavant el teu interès, ens acomiadem atentament.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques i Material Odontològic: Compra, venda, lloguer i traspàs
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO