Blog COEC
Anar a la pàgina d'Inici

XERRADA “La Clínica està tancada, que cal fer?”

Dilluns, dia 22 de febrer a les 20.30h, a l’Auditori del COEC. L’Agrupació de dentistes de Catalunya conjuntament amb COEC organitzen la xerrada “La Clínica està tancada, que cal fer?” a càrrec de la Sra. Teresa Blasi (Advocada AIDE)

Als dentistes que treballen en atenció primària per l’ICS no se’ls requerirà certificació d’antecedents penals

El COEC ha subscrit una nova pòlissa col.lectiva de Responsabilitat Civil amb la companyia Zurich

AVÍS IMPORTANT A TOTS ELS ASSEGURATS DE LA PÒLISSA COL·LECTIVA AMB MAPFRE

El COEC ha subscrit una nova pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil amb la companyia Zurich. Aquest nou canvi ha estat fruit d’intenses negociacions per part del COEC amb diferents companyies per tal de millorar les condicions actuals.

Nova pòlissa de Responsabilitat Civil

La nova pòlissa vigent d’RCP està contractada amb la companyia asseguradora Zurich, a través de Medicorasse, la corredoria d’assegurances del Col·legi de Metges de Barcelona. El preu és de 199,57 €/anual.
El seu caràcter col·lectiu (més de 3.000 dentistes) permet oferir les millors cobertures amb les millors condicions.
Es manté l’assegurança de vida i incapacitat d’AXA (14,55€/anual), així com la defensa jurídica contra agressions d’ARAG (8,77€/anual). Podeu veure els imports totals i desglossats dels rebuts per trimestre aquí.

La tranquil·litat i seguretat en l’exercici de la professió són essencials davant l’increment de responsabilitats legals exigibles als dentistes per presumpta mala praxi, culpa o negligència. És per això que la pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil professional és una eina vital perquè, com a odontòleg o estomatòleg, puguis exercir la teva professió amb tranquil·litat total.

Per més informació i per notificar qualsevol sinistre, cal dirigir-se des d’ara a assessoriajuridica@coec.cat

zurich_foto

Utilització de teixit humà a clíniques dentals

Amb l’entrada en vigor del Reial decret 1591/2009, de 6 de novembre, pel qual es regulen els productes sanitaris, els productes derivats del teixit humà van deixar de ser conceptuats productes sanitaris i van passar a considerar-se teixits humans. Des de l’entrada en vigor del Reial Decret Llei 9/2014, de 4 de juliol, aquests productes passen a regular-se per l’esmentat reial decret llei, on s’estableixen les normes de qualitat i seguretat per a la donació, obtenció, avaluació, processament, preservació, emmagatzematge i distribució de cèl•lules i teixits humans.

Això vol dir que qualsevol clínica dental on s’utilitzin aquests productes derivats del teixit humà, haurà d’estar autoritzada per a realitzar aquesta activitat per part de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST TEMA

Benvinguts al Blog del COEC

Benvinguts al Blog del Col.legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.

En aquesta secció us animem a participar en les ressenyes que anirem afegint. Amb la paricipació de tots, segur que aconseguirem construir una eina pràctica de comunicació entre els nostres membres, alumnes, associats i col·laboradors.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn